+355 68 20 94948 [email protected]
Logo 2

Vlorë, ofrohet vend pune ARKITEKT

“Valona Konstruksion” shpk është duke ndërtuar Kompleksin Rezidencial “Marina Bay” në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë.

http://valonakonstruksion.com/marina-bay/

Në kuadër të këtij projekti kërkojmë Arkitekt me këto kritere:

Kualifikime/Kërkesa:
1. Të jetë Diplomuar ne Fakultetin e Arkitekturës
2. Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze.
3. Të ketë njohuri shumë të mira ne 3D Max, Autkad, Sketch up
4. Të ketë eksperiencë pune
5. Preferohet të ketë njohuri të mira në zbatim
6. Të ketë aftësi për të punuar ne grup.

Ofrojmë akomodim në Vlorë si dhe pagë të kënaqshme.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën e-mail: [email protected], Tel: 0697086778

Publikuar: 20-07-2017