+355 68 20 94948 [email protected]
Magazin2

Jepet me qira një magazinë 300 m2

Jepet me qira një magazinë 300 mnë rrugën “Janaq Kilica”, ish “Parku i Mallrave”, Vlorë. Ambienti ka dalje në rrugën kryesore dhe është vetëm 260 m nga rruga “Transballkanike”. Ka lartësi 8 m dhe dritë natyrore në të. Në hapësirën e brendshme nuk ka kolona. Aty gjenden tre zyra dhe një vinç. Është e instaluar linja e elektricitetit me 3 faza. Ekziston mundësia e hyrjes së mjeteve në objekt.  Hyrja është e kontrolluar 24 orë nga roje fizike. Ky ambient ka kushte ideale për tu përdorur si njësi shërbimi për prodhim dhe magazinim për aktivitete të ndryshme.

Magazin
Magazin
Magazin3
Magazin4
Magazin5
MagazinMagazin3Magazin4Magazin5

Leave a Reply