+355 68 20 94948 [email protected]
6 1

Jepet me qera një dyqan 87 m2 në kompleksin “Green Towers”

Jepet me qera një dyqan 87 m2 në kompleksin “Green Towers”, Lagjja “Pavarësia”, Rruga “Hasan Kushta”,Vlorë. Kompleksi ndodhet 30m nga rruga kryesore Vlorë-Skelë pranë “Kalit të Trojës”. Dyqani që jepet me qera shtrihet në fasadën kryesore të kompleksit e cila është në pjesën më të madhe me xham, çka ofron një mundësi të mirë reklamimi dhe dritë natyrore në të. Punimet dhe cilësia e ndërtimit jo vetëm brenda këtij ambienti por dhe në hapsirat e përbashkëta janë në parametrat maksimalë. Këto ambiente kanë kushte ideale për tu përdorur si njësi shërbimi për aktivitete të ndryshme. Ambienti është i pajisur me sistem aspirimi dhe kondicioner.

Mundësitë e aksesit janë dy , si nga rruga ashtu edhe brenda kompleksit.

Kompleksi Green Towers ofron të gjitha shërbimet e operimit optimal siç është mbikqyrja, siguria , pastrimi dhe administrimi 24 orë në 24 nga stafi menaxhues i kompanisë Valona Konstruksion.

Tel : +355682094948

E-mail : [email protected]

7 1

Leave a Reply