+355 68 20 94948 [email protected]
0201

Ambient tregtar 104.8 m² në kompleksin: “Green Towers”

Jepet me qera një ambient tregtar 104.8 m2 në kompleksin “Green Towers”, Lagjia “Pavaresia”, Rruga “Hasan Kushta”,Vlorë. Kompleksi ndodhet 30m nga rruga kryesore Vlorë-Skelë pranë “Kalit të Trojës”. Ambienti që jepet me qera shtrihet në fasadën kryesore të kompleksit e cila është në pjesën më të madhe me xham, çka ofron një mundësi të mirë reklamimi dhe dritë natyrore në të. Planimetri funksionale dhe e shfrytëzueshme në të gjithë sipërfaqen e tij me lartësi 4 m. Punimet dhe cilësia e ndërtimit jo vetëm brenda këtij ambienti por dhe në hapsirat e përbashkëta janë në parametrat maksimalë. Ambienti ofron kushte ideale për tu përdorur si njësi shërbimi për aktivitete të ndryshme.

Kompleksi Green Towers ofron të gjitha shërbimet e operimit optimal siç është mbikqyrja, siguria , pastrimi dhe administrimi 24 orë në 24 nga stafi menaxhues i kompanisë Valona Konstruksion.

0201

Leave a Reply