+355 68 20 94948 [email protected]
Dyqan25 1

Jepet me qira një ambient tregtar 807 m2 në kompleksin “Green Towers”

Jepet me qira një ambient tregtar në kompleksin “Green Towers”, Lagjja “Pavarësia”, Rruga “Hasan Kushta”,Vlorë. Kompleksi ndodhet 30 m nga rruga kryesore Vlorë-Skelë pranë “Kalit të Trojës”, në zonën më dinamike të qytetit. Ambienti ka një sipërfaqe prej 807 m², e cila është e organizuar në 2 kate. Kati përdhe ka sipërfqe 350 m2, kati nëntokë ka sipërfaqe 457 m2.

Hapësira është e destinuar për supermarket, restorant, bar, ekspozitë, zyra, ndërmarje etj.

Mundësitë e aksesit janë dy, si nga rruga ashtu edhe brenda kompleksit.

Ambienti që jepet me qira është në pjesën më të madhe me xham, çka ofron një mundësi të mirë reklamimi dhe dritë natyrore të. Planimetri funksionale dhe e shfrytëzueshme në të gjithë sipërfaqen e tij me lartësi 4 m. Punimet dhe cilësia e ndërtimit jo vetëm brenda këtij ambienti por dhe në hapësirat e përbashkëta janë në parametrat maksimalë.

Kompleksi “Green Towers” ofron të gjitha shërbimet e operimit optimal siç është gjelbërimi, mbikqyrja, siguria, pastrimi dhe administrimi 24 orë në 24 nga stafi menaxhues i kompanisë “Valona Konstruksion” duke dhënë kështu një mënyrë elegante jetese. Sistemi i sigurisë përbëhet nga portat automatike, mbikqyrja me kamera, rojet fizike.

Ambienti është lënë i papërfunduar në mënyre qe ti pershtatet sa me mire kerkesave te klientit

Kontakt : 0692094948 [email protected]

Dyqan25 1

Leave a Reply