+355 68 20 94948 [email protected]
Para106

VLORË, ABIENT TREGTAR ME QIRA TEK “RRUGA E RE”, Vlore

VLORË, ABIENT TREGTAR ME QIRA TEK “RRUGA E RE”

Jepet me qera një ambient tregtar 89 m2 në rrugen “Demokracia”,Vlorë. Ai shtrihet në fasadën e pallatit e cila është tërësisht me xham, çka ofron një mundësi të mirë reklamimi dhe ndriçim e dritë natyrore të bollshme . Eshte i ndare ne 3 ambiente.

Më poshtë ndodhet linku i faqes sonë në interenet nëpërmjet të cilit mund të shihni ambiente te tjera me qira ose ne shitje:

http://valonakonstruksion.com/qera/

Kontakt : 0682094948 [email protected]

 

20.000 leke/muaj

IMG 8550