+355 68 20 94948 [email protected]
Vlorë, Jepet Me Qira Ambient Tregtar 68 M²

Vlorë, jepet me qira ambient tregtar 68 m²

Vlorë, jepet me qira ambient tregtar 68 m² Jepet me qera një ambient tregetar 68 m2 në rrugen “Demokracia”, Vlorë. Ai shtrihet në fasadën jugore të pallatit e cila është tërësisht me xham, çka ofron një mundësi të mirë reklamimi…

Read More
Jepet Me Qera Një Lokal 53 M2, Vlorë

Jepet me qera një lokal 53 m2, Vlorë

VLORË, LOKAL ME QIRA TEK RRUGA E RE Jepet me qera një lokal 53 m2 në rrugën “Demokracia”, Vlorë. Ai shtrihet në fasadën e pallatit e cila është tërësisht me xham, çka ofron një mundësi të mirë reklamimi edhe ndriçim…

Read More
Jepet Me Qera Një Dyqan 63.36 M2

Jepet me qera një dyqan 63.36 m2

Jepet me qera një dyqan 63.36 m2 në rrugen “Demokracia”,Vlorë. Ai shtrihet në fasadën kryesore te pallatit e cila është tërësisht me xham,cka ofron një mundësi të mirë reklamimi edhe ndricim e dritë natyrore të bollshme.

Read More
SUPERIOR SEA VIEW

SUPERIOR SEA VIEW

Duke qenë në "Marina Bay" mund të jeni pjesë e përherhsme e një eksperience fantastike ndërmjet, natyrës mesdhetare, shërbimeve e fasiliteteve me 5 yje dhe rezidencës luksoze  tërësisht të dedikuar. Ndërtuar në nje gji të shkëputur në një zonë të…

Read More
Jepet Me Qira Një Magazinë 300 M2

Jepet me qira një magazinë 300 m2

Jepet me qira një magazinë 300 m2 në rrugën “Janaq Kilica”, ish “Parku i Mallrave”, Vlorë. Ambienti ka dalje në rrugën kryesore dhe është vetëm 260 m nga rruga “Transballkanike”. Ka lartësi 8 m dhe dritë natyrore në të. Në hapësirën…

Read More
Vlorë, Ofrohet Vend Pune ARKITEKT

Vlorë, ofrohet vend pune ARKITEKT

“Valona Konstruksion” shpk është duke ndërtuar Kompleksin Rezidencial "Marina Bay" në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë. http://valonakonstruksion.com/marina-bay/ Në kuadër të këtij projekti kërkojmë Arkitekt me këto kritere: Kualifikime/Kërkesa: 1. Të jetë Diplomuar ne Fakultetin e Arkitekturës 2. Të…

Read More
  • 1
  • 2