+355 68 20 94948 [email protected]

KONTATKO VALONA KONSTRUKSION

Na dërgoni një mesazh ose na telefononi. Ne mund të fillojme menjëherë

Tel () +355682094948 email: [email protected]
Departamenti i marketingut dhe prokurimeve: +355697086778 email: [email protected]
Departamenti i financës: [email protected]; [email protected]
Departamenti teknik: [email protected]; [email protected]; [email protected]

Adresa: Zyrat qëndrore: Kompleksi “Green Towers”, rruga “Hasan Kushta”, lagjja “Pavarësia”, Vlorë, Shqipëri.

Kantieri: “Marina Bay Luxury Resort and Spa”, rruga “Aleksandër Moisiu”, Vlorë, Shqipëri.

    Emri i plotë (*)

    E-mail (*)

    Tema

    Përmbajtja