+355 68 20 94948 [email protected]

Fusha të tjera ku operojmë

Ne jemi të pajisur me mjetet e nevojshme për ta kryer këtë proces si sonda, vibrator, këmisha, të madhësive markave dhe …..

Bashkpunëtorët

Ne zgjedhim dhe kemi krijuar  bashkëpunime të sukseshme me liderët rajonale dhe me gjerë në fushën e ndërtimit. Bashkëpunëtorët tanë janë: Armo, Kraft, Kurum ……..

Vizioni dhe vlerat

Vizioni i kompanisë tonë është që të jemi kompania lider në tregun shqiptar, partnerë të besuar për të ofruar shërbime, të dëgjojmë dhe të kuptojmë çfarë është ………….

Lidership

Ne ndërtojmë pasionin tonë. Vendosim në treg shpirtin dhe vlerat tona. Konkurojmë cilësisht dhe shesim standarte.

Projekte

Disa nga projektet tona në këtë fushë janë: Pallat 5-kate Lagjia ”24 Maj” Rruga”Osmën Haxhiu”,Vlorë (sheshi ndërtimit 580 m2 sip ndërtimit 2500m2)