+355 68 20 94948 [email protected]
VALONA KONSTRUKSION

Jep me qera ambjente tregtare te madhesive te ndryshme.

Vlorë, Jepet Me Qira Ambient Tregtar 68 M²

Vlorë, jepet me qira ambient tregtar 68 m²

Vlorë, jepet me qira ambient tregtar 68 m² Jepet me qera një ambient tregetar 68…

KEEP READING
VLORË, ABIENT TREGTAR ME QIRA TEK “RRUGA E RE”, Vlore

VLORË, ABIENT TREGTAR ME QIRA TEK “RRUGA E RE”, Vlore

VLORË, ABIENT TREGTAR ME QIRA TEK “RRUGA E RE” Jepet me qera një ambient tregtar…

KEEP READING
Jepet Me Qera Një Lokal 53 M2, Vlorë

Jepet me qera një lokal 53 m2, Vlorë

VLORË, LOKAL ME QIRA TEK RRUGA E RE Jepet me qera një lokal 53 m2…

KEEP READING
Jepet Me Qera Një Dyqan 63.36 M2

Jepet me qera një dyqan 63.36 m2

Jepet me qera një dyqan 63.36 m2 në rrugen “Demokracia”,Vlorë. Ai shtrihet në fasadën kryesore…

KEEP READING
Jepet Me Qira Një Ambient Tregtar 807 M2 Në Kompleksin “Green Towers”

Jepet me qira një ambient tregtar 807 m2 në kompleksin “Green Towers”

Jepet me qira një ambient tregtar në kompleksin “Green Towers”, Lagjja “Pavarësia”, Rruga “Hasan Kushta”,Vlorë.…

KEEP READING
Ambient Tregtar 104.8 M² Në Kompleksin: “Green Towers”

Ambient tregtar 104.8 m² në kompleksin: “Green Towers”

Jepet me qera një ambient tregtar 104.8 m2 në kompleksin “Green Towers”, Lagjia “Pavaresia”, Rruga…

KEEP READING
Jepet Me Qera Një Dyqan 87 M2 Në Kompleksin “Green Towers”

Jepet me qera një dyqan 87 m2 në kompleksin “Green Towers”

Jepet me qera një dyqan 87 m2 në kompleksin “Green Towers”, Lagjja “Pavarësia”, Rruga “Hasan…

KEEP READING
Jepet Me Qira Një Magazinë 300 M2

Jepet me qira një magazinë 300 m2

Jepet me qira një magazinë 300 m2 në rrugën “Janaq Kilica”, ish “Parku i Mallrave”, Vlorë.…

KEEP READING
Garazhe Me Qera Në Kompleksin “Green Towers”

Garazhe me qera në kompleksin “Green Towers”

Në kompleksin “Green Towers” ofrohen vendparkimet më të mira dhe më të sigurta në qytet.…

KEEP READING